Alkoholkulturen i Danmark er meget udbredt. De unge lærer i en tidlig alder at forholde sig til alkohol, og danskerne drikker i gennemsnit flere genstande om ugen end i mange andre lande. Det er således helt normalt at drikke alkohol til en fest, en reception, en fejring som fødselsdag og bryllup og mange andre sociale sammenhænge. Derudover drikker danskerne også gerne alkohol til middagen hjemme eller ude. I det lys bliver det ofte bemærket, når der bliver takket nej til alkohol. For den person kan det kan føles tamt at stå og skåle med et glas vand, mens de andre står med et glas vin i hånden. Udforsk mulighederne og find den bedste alkoholfri vin på markedet. Der findes et stort udvalg, hvor alle kan være med.

Alkoholfri vin kan ændre dine vaner og sænke forbruget

Vaner kan være svære at ændre. De fleste, som er vant til at drikke alkohol jævnligt, kan have svært ved at ændre på den vane. Der kan være mange gode forklaringer på, hvorfor folk drikker så meget, som de gør. Men de fleste ved også, at det er usundt at drikke for meget. Sundhedsstyrelsen kommer frem med anbefalinger og gode råd på området. Det bliver ofte diskuteret, hvor gamle unge skal være, før de må få lov til at drikke. Med alkoholfri vin kan du ændre dine vaner og sænke forbruget, hvis du starter med at drikke mere alkoholfri vin frem for almindelig vin.

Alkoholfri vin giver nye muligheder

Markedet for alkoholfri vin har udviklet sig markant de sidste år. Der er kommet flere valgmuligheder for hvidvine, rødvine og mousserende vine uden alkohol. Det smarte ved det er, at flaskerne ser fuldstændig ud som almindelige vinflasker. Serverer man alkoholfri vin, så er oplevelsen med at åbne en flaske, skænke og skåle den samme som med almindelige vine. Alkoholfri vin giver på den måde nye muligheder for at inkludere alle i selskabet og skænke ”det samme” i glassene.

Tag et par glas ekstra og kør sikkert hjem

Med alkoholfri vin kan du roligt slappe af og drikke det antal glas, du har lyst til. Der er ingen bekymringer, hvis du skal køre hjem. Det kan selvfølgelig være en god idé at fortælle folk omkring dig, at du har drukket alkoholfri vin hele aftenen, så de ikke bliver bekymret, når du sætter dig i bilen og drejer nøglen.