LEJ FOOD TRUCK forbinder food trucks med mad- og festglade danskere. Platformen har kontakt til en masse super dygtige food trucks, som står klar til at servere for danskerne til private- og virksomhedsarrangementer. Fester med food trucks har vist sig at være mere populære end nogensinde før og der er derfor meget fart på alle de food trucks der er med på platformen. I de travle sommermåneder har food trucksene super travlt og kan se frem til dage, hvor der er fyldt godt ud med arrangementer.

Platformen blev skabt for at food trucks kan fokuserer på deres primære erhverv, som er tilberedelse af lækker mad og servering af denne og undgå al det administrative bøvl med at tage imod bestillingerne og smide dem i bogen. I stedet kan food trucks blive koblet på platformen og stille og roligt se deres kalender blive fyldt ud med en masse fester rundt i landet. Food trucks siger selv, at dette er super bekvemmeligt for dem, da de på denne måde ikke behøver at tilbringe så stor en del af deres tid på at bekymre sig om, hvorvidt arrangementerne kommer i bogen og hvorvidt al administrationen er på plads. De kan i stedet fokuserer på deres hjertebarn, som er deres food trucks og deres mad.

Platformen tager selvfølgelig en lille del af omsætningen fra arrangementet som et administrationsgebyr. Dette ser stifterne af platformen som en naturlig del af forretningsgangen, da det både kræver meget tid, markedsføring og vedligeholdelse at få gennemført så mange arrangementer som muligt. Samtidig er det også forbundet med en risiko, da det i sidste ende er platformens ansvar at alle arrangementer, som skal gennemføres, rent faktisk bliver gennemført og at al betaling bliver behandlet rettidig for både kunden og for food trucken.

Det minder måske lidt om Wolt, JustEat eller Uber for food trucks, hvor at man som leverandør blot skriver sig op og herefter får tilbudt forskellige jobs, som man kan vælge imellem. Det minder om Uber på den måde, at servicen du får selvfølgelig er et køretøj på hjul og så minder det om Just Eat og Wolt, da det er maden der er selve servicen man modtager.

Vi håber at du en dag vil benytte dig af denne platform, når du har en fest eller større arrangement og ønsker lækker food truck mad. Så er du sikker på at alt forløber gnidningsfrit og du blot skal tænke på at have en god fest.