I disse Covid 19 tider blomstrer nethandelen som aldrig før. Mange køber ind på nettet, hvor de før ville have gået ud i fysiske butikker. Det er nok en tendens, som også fremover vil gøre sig gældende. Mange har nemlig opdaget, at det er meget nemmere at foretage deres indkøb via internettet.

Hvis du har en webshop, er der gode muligheder for at tænke i mere miljøvenlige baner, når du sender varer med posten. Du kan vælge bæredygtigt pakketape, som er skånsomt overfor miljøet og kan genanvendes. Klik her og læs mere om forskellige typer af bæredygtigt pakketape.

Papirtape er et godt og miljøvenligt alternativ

Papirtape er lavet af kraftigt papir. Derfor er det rigtig godt at bruge til lukning af papkasser, da både tapen og papkassen kan affaldssorteres. Samtidig er tapen utrolig solid og holdbar. Det er en type tape, som er meget populær på grund af dens gode egenskaber og miljømæssige fordele.

Selvom tapen er lavet af papir, er den modstandsdygtig overfor fugt, frost og UV-stråler.

Brug pakketape med naturgummilim

Tape med naturgummilim er det bedste for miljøet, og det kan affaldssorteres og genanvendes. Man skal dog også være opmærksom på, hvilket materiale selve tapen er fremstillet af. Hvis du vælger tape, der er fremstillet af PP folie, er tapen genanvendelig.

Naturgummilim er fremstillet af harpiks, og det har en høj klæbeevne på langt de fleste overflader. Limen er også effektiv ved lave temperaturer og kan sagtens bruges udendørs.