Det er slet ikke svært at give dit hjem lidt mere grønt i hverdagen med hjemmedyrkning. Det er en hobby eller aktivitet som er blevet mere og mere populært gennem årene over hele verden og du kan også selv starte dit hjemmedyrkeri op hvor end det skulle være i hjemmet og så er der da i det mindste lidt mere grønt at kigge på i indretningen. Først og fremmest skal du have det rette udstyr for at komme i gang. Her kræves der det rette lys, gødning og eventuelt også måleudstyr der kan fortælle dig hvad dine planter har brug for for at opnå den største succes. Se også vores store udvalg af groudstyr og tilbehør, hvor du kan finde alt hvad du skal bruge for at komme i gang.

Nogle planter er mere sensitive end andre

Det er ikke alle planter til hjemmedyrkning der er lige hårdføre og når du som nybegynder gerne vil i gang med at gro dine egne planter, så er det altså ikke kun de egenskaber de enkelte sorter har du gerne skal kigge på, men også hvad det kræver at få dem til at gro. Der findes heldigvis et kæmpe udvalg af cannabisfrø på Sensimilla hvor du kan læse meget mere om de enkle frø og hver deres fordele og ulemper. Her kan du både se hvilke egenskaber den færdige plante har, men også hvad der eventuelt måtte kræves af særlige foranstaltninger for at blive stort og stærk med succes. Ved at starte med de mindre sensitive arter, så har du altså et lidt større råderum til at blive bedre til din hjemmedyrkning.

Sørg for at dine planter har hvad de skal bruge

Først og fremmest skal du selvfølgelig have et grotelt og dertil hørende tilbehør der er essentielt for at dine planter kan gro under de rette forudsætninger. Derudover skal du dog også sørge for at tilføre lys, fugtighed, den rette temperatur og næringsstoffer. Det kan måske være lidt svært at spørge dine planter til råds i forhold til at om der er noget du kan gøre bedre på de forskellige parametre. I stedet er det en fordel at investere i måleinstrumenter der kan fortælle dig hvad der er godt og hvad der eventuelt skal gøres bedre eller rettes på, for at dine planter kan vokse i fuldt flor, uden mangler eller under unødvendige udfordringer.