Nogle mennesker går højt op i at gøre noget godt for dem selv, og købe ekstra luksuriøse møbler, tøj, sko eller måske madvare. Det at sørge lidt ekstra for sig selv, eller gøre noget lidt ekstravagant engang i mellem kan være en rigtig god ting. Det udløser nogle skønne endorfiner i hjernen, og du for muligheden for at prøve noget nyt eller forkæle dig selv en smule. Blandt luksuriøse madvarer, findes der mange. Der er enormt mange dyre udskæringer af kød, dyre vine, ekstra trøfler til din pastaret eller måske en lille caviar mad næste gang du spiser ude? Hvis du har lyst til at vide lidt mere om caviar, og få lidt inspiration til hvor det kan købes, så læs endelig med her.

Hvad er caviar?

Caviar er i bund og grund rogn eller æg fra fiskearten stør. Stør er en helt speciel fisk som primært befinder sig i det Kaspiskehav. For at få det der hedder ’ægte’ caviar, ja så er det kun rogn fra en stør der gælder. Der findes i alt 24 slags stør arter, hvoraf den mest kendte og eftertragtede er den vilde Beluga stør. Denne rogn eller fiskeæg bearbejder man, primært blot ved at salte det en smule og dernæst opbevarer det på mest nænsomme vis. Caviar anses derudover for at være et synonym med rigdom og luksus. Caviar er uden tvivl verdens mest eksklusive delikatesse, og du kan være sikker på, at dette er en oplevelse i sig selv. Ønsker du at læse mere om støren, caviaren, kvaliteten herpå, smagen af det, eller hvilken stør i hvilke lande der er mest eftertragtede, så skal du blot trykke på ovenstående link.

Hvad koster caviar, og hvor kan du købe det?

Caviar er som sagt eftertragtet, luksuriøst og derfor er prisen også herefter. Man kan dog ikke komme med en præcis pris på caviar, da det kommer an på hvilken stør der er tale om, og dermed denne størs tilgængelighed. Derudover kommer det an på kvaliteten, altså sorteringen og saltningen af caviaren. En af grundende til at prisen er høj, er i dag at støren er en truet dyreart, da der har været så mange fiskere og krybskytter som har dræbt størene i de forgangene år. Så processen for at producere, høste og fremstille denne rogn er dermed lang og besværlig. Du kan dog købe caviar af bedste kvalitet, og garanteret friskhed ved at følge linket. Her vil dine produkter blive sendt i kølebokse og du er dermed sikker på at caviaren er frisk og lækker. Er du blevet interesseret i caviar, og har du et ønske om at prøve denne luksuriøse spise, så skal du blot trykke på forgående link, og så er du sikker på at få dig en god første gangs oplevelse med caviaren. Du kan sågar ved hjælp af dette link, købe dig en caviar ske, således du er sikker på ikke at få metal smag i din caviar. Disse skeer skal altid være af træ eller perlemor, således caviaren kommer til din ret.